tisdag 20 april 2010

Magnoliahaaste #12


Jihuu! Eilen mieheni toi kivan yllätyksen kotiin - uuden järjestelmä kameran! Kyllä sillä saa huomattavasti parempia kuvia, vaikka en sitä vielä kunnolla osaakkaan käyttää.

Tällä kortilla osallistun Magnolia haasteesen jossa oli luonnos. Inkidon paperia, miniruusuja, ja PearlMakeriä. Ja uutta blogissani, lähikuvaa kukista ja 3D effektistä:

Tycker det är jätteskoj att kunna ta närbilder, och mycket bättre kvalite är det ju också på bilderna (än de jag tagit med iPhonen...)

11 kommentarer:

 1. Voi miten suloinen! Ruskea ja sininen ovat suosikkiväriyhdistelmäni (vaikka jostain syystä en itse ikinä käytä sitä).

  SvaraRadera
 2. Kaunis kortti ja kivat värit. Ihanaa tuo pikkukukallinen taustapaperi.

  SvaraRadera
 3. WAU, IHANA!!! Upea suloinen kokonaisuus!! =)

  SvaraRadera
 4. Ihana kortti. Onnittelut uudesta kamerasta! Ostin kolmisen vuotta sitten Canonin 600 euroa maksavan kameran, mutta alkaa nyt jo käymään minulle liian... alkeelliseksi. Seuraavaksi pitäis hommata vähän parempi, mutta kun siihen saa sitten jo tonnin ellei yli sijoittaa. Manuaalitarkennus olis kuitenkin poikaa :)

  SvaraRadera
 5. Voi kuinka ihania papereita, herkkä ja kiva kokonaisuus!

  SvaraRadera
 6. Kaunis kortti ihastuttavalla väriyhdistelmällä.

  SvaraRadera
 7. Kiitos kauniista sanoistanne! :)
  Maarit: niinhän se on: nälkä kasvaa syödessä... ;) omani on Sony, mutta sen tarkemmin en ole ehtinyt vielä tutustua... :o

  SvaraRadera
 8. Onpa suloinen kortti<3. kaunis kokonaisuus

  SvaraRadera
 9. Aivan ihana kortti, upea värimaailma :)

  Oli kiva tavata ihan livenä Ylöjärvellä!
  nähdään taas :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...