onsdag 30 december 2009

Jepp!

Nu blir det kanske lite pysselblogg också. Gjorde ju en för snart ett år sedan på wordpress för att hålla isär kakbloggen och pysslet, men den var för jobbig. Så nu fortsättet jag med blogspot men kommer inte att ta någon stress av uppdatering.
Orsaken till varför jag behöver en skild pysselblogg är att jag dels tycker jag vill hålla kakor och pyssel skilt, jag vill ha mitt pyssel någonstans (eftersom en del är sådant som jag ger bort), vill gärna kommentera och fråga vanare pysslerskor och så kan jag ta del i pysseltävlingar. Jag är absolut inte ute efter beröm, det tror jag andra bloggare förstår, utan detta är ett sätt att knyta kontakt och hålla kontakt med andra. Kommer kanske att fota lite gamla LO:s ibörjan då jag har så väldigt sällan tid nuförtiden att scrappa, på sommaren var det lättare att klara sig utan sömn...
Vi ses!


2 kommentarer:

  1. Bra idé med den här bloggen, kanske får en oinsatt som jag att förstå ens något av denna hobby som så många verkar uppslukade av. Jag håller mig nog till bakning... men har märkt att man säkert kunde få idéer till kakor från olika pysselbloggar också :).

    SvaraRadera
  2. :) jag märker att jag inspireras av mig själv, det är länge sedan jag pysslat så mycket som idag! :o
    Får se hur länge...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...